Informasjon og kommunikasjonskanaler 2016/2017

Alle studenter i rettsvitenskap ved Folkeuniversitetet Midt-Norge benytter seg av IT-verktøy i studietiden. Blant annet bruker vi It’s learning læringsportal, og nettstudenter benytter en egen videoportal for elektroniske forelesninger.  Du vil motta en mail fra oss med informasjon om brukernavn og passord etc. 

 

It’s learning 

 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/Itslearning_logo.png

It’s learning er en elektronisk læringsportal hvor du finner alt av undervisningsmateriell, timeplaner og viktige beskjeder fra administrasjon eller lærere. Her leverer du også inn, og får tilbakemeldinger på oppgavene dine.

It’s learning er vår primære kommunikasjonskanal med deg som student. Det er derfor ditt ansvar å logge inn jevnlig og holde deg oppdatert på viktig informasjon.

 

 

Første gangs pålogging: 

 

Logg deg inn her: https://fu.itslearning.com

 

Det kan være lurt å legge denne adressen som en favoritt i browseren din.

 

Legg inn ditt brukernavn og passord som du har fått tilsendt ved skolestart.

 

 

 

 

Vel inne i portalen må du finne klasserommet ditt som heter:

 

«1.avdeling jus 2016/2017 Folkeuniversitetet Midt-Norge»

 

 

Inne i rommet kan du navigere litt rundt for å bli kjent med systemet. Det er intuitivt, og for å komme tilbake til utgangspunktet er det bare å trykke på huset øverst til venstre og gå inn i faget på nytt.

 

 

Videre finner du følgende viktige funksjoner:

 

Fagdashboard - en oversikt over alle nye hendelser og beskjeder. Se «siste endringer» til høyre for de siste tillagte elementene.

 

Fagmapper – i venstre marg finner du mapper med de ulike fagområdene, f. eks avtale- og kjøpsrett. Her finner du alt av tilhørende undervisningsmateriale.

 

Innleveringsmapper - i venstre marg finner du også mapper hvor du skal levere inn  øvingsoppgaver. Disse er merket med innleveringsdato og er tidsstyrte. Tidsfristene som er satt er endelige.

 

Lenker – her publiseres forskjellige nyttige internettlenker som f. eks lovdata, idunn.no, UiO, eksamensoppmelding etc.

 

Merk: I It’s learning finnes også en såkalt meldingsfunksjon (som en intern e-post) denne vil IKKE bli besvart av studieadministrasjonen. Alle henvendelser av faglig/studieadministrativ art bes sent til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

E-post

 

http://pr-o.no/wp-content/uploads/2013/10/e-post_ikon-300x300.jpeg

I tillegg til It’s learning er e-post den viktigste kommunikasjonsmåten mellom deg som student og studieadministrasjonen. Faktura blir også sendt elektronisk pr mail.  Det er derfor svært viktig at vi til enhver tid har din riktige mailadresse.

 

SMS

 

http://www.pd4pic.com/images/message-sms-text-send-computer-icon-button.png

Av og til har vi behov for å gi korte og viktige beskjeder raskt ut til studentene, for eksempel ved sykdom hos foreleser. I slike tilfeller benyttes SMS.

I henhold til studiehåndboken har du som student plikt til å varsle administrasjonen om du endrer bostedsadresse eller telefonnummer slik at vi til enhver tid har oppdatert kontaktinfo.

Sjekk It’s learning og e-post daglig.

 

Evalueringer

 

http://www.growprojekter.dk/assets/Page-Images/Evaluate2.jpg

Folkeuniversitetet Midt-Norge tilstreber høy kvalitet i tilbudet til våre studenter.  For å oppnå dette er vi helt avhengige av deres tilbakemeldinger og har derfor fortløpende evalueringer av fag, forelesere og administrasjon. Vi oppfordrer på det sterkeste alle våre studenter til å besvare disse.